Start
Historie
Glas in Lood
BrandSchilderen
Fusing
Glaszetten
Timmeren
Glas in lood reparatie
Restauratie glas in lood
Glas in lood Noord Holland
Contactinformatie

Restauratie glas in lood

Voor de restauratie van glas in lood ramen hoeft u niet verder te zoeken dan Glas in lood atelier Brandt, specialist op het gebied van glas in lood.

Restauratie glas in lood

De levensduur van glas in lood is circa 75 jaar, daarna is een paneel waarschijnlijk aan vervanging toe. Restauratie van glas in lood kan dus noodzakelijk zijn door ouderdom maar ook door de invloeden van weer en wind of door bijvoorbeeld vandalisme. Wat ook de reden is, het restaureren van glas in lood is zeer specialistisch werk en dient dus ook te worden uitgevoerd door een specialist op dit gebied. Bij restauratie van glas in lood wordt het paneel voorzichtig uit elkaar gehaald. Het glas wordt schoongemaakt of vervangen door nieuw glas dat qua tint en structuur zoveel mogelijk op het oude glas lijkt. Het verouderde lood wordt vervangen en het raam wordt opnieuw ‘in het lood’ gezet.

Glas in lood atelier Brandt

Om geen risico te nemen maakt u bij restauratie van uw glas in lood ramen gebruik van een specialist. Glas in lood atelier Brandt is zo’n specialist. Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van glas in lood ramen; niet alleen met het ontwerpen en plaatsen maar ook met de restauratie ervan. Hierdoor zijn wij goed in staat deze restauratie tot uw volle tevredenheid uit te voeren. Tevens zijn wij instaat uw bestaande glas in lood paneel, pas te maken,in dubbel glas te bouwen,en terug te plaatsen in uw bestaande of vernieuwde draairaam of vast raam. Ook bieden wij een goedkoper alternatief voor glas in lood aan, dit is door een afbeelding via de computer op glas aan te brengen en in te kleuren! Dit is een slijt en kleurvaste harstechniek, wat als enkel maar ook als dubbelglas geleverd kan worden! Verder is het nog mogelijk om een fusing-paneel voor u te maken, hierbij worden verschillende kleuren glas op elkaar gesmolten, en kan er bijvoorbeeld een franse lelie gedetailleerd worden weergegeven!

Zoekt u dus een specialist voor de restauratie van uw glas in lood raam, belt u dan Glas in lood atelier Brandt op telefoonnummer 0653 25 39 74 bgg. 0229 - 551977Glaszetter Purmerend, Glas in lood Amsterdam, Glas in lood Haarlem, Glas in lood Hilversum, Glas in lood Noord Holland, Glas in lood reparatie, Glashandel Haarlem, Glaszetter Amsterdam, Glaszetter Hoorn

 

 


Start | Historie | Glas in Lood | BrandSchilderen | Fusing | Glaszetten | Timmeren | Glas in lood reparatie | Restauratie glas in lood | Glas in lood Noord Holland | Contactinformatie

 copyright,langglas.nl

Bij problemen met of vragen over deze website kunt u contact opnemen met Site Beheer.
Laatst bijgewerkt: 16 mei 2013.