Start
Historie
Glas in Lood
BrandSchilderen
Fusing
Glaszetten
Timmeren
Contactinformatie

Glas in lood reparatie

Bent u op zoek naar een specialist voor glas in lood reparatie? Glas in lood atelier Brandt is het bedrijf dat u moet hebben.

Glas in lood reparatie

Reparatie van glas in lood ramen is iets dat alleen door specialisten gedaan zou moeten worden. Het is namelijk veel moeilijker om glas in lood te repareren dan om het te maken, omdat er zoveel factoren zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Zo moet het glas dat gebruikt wordt ter vervanging er zo authentiek mogelijk uit zien, zeker in vergelijking met de overgebleven originele stukken glas. Hetzelfde geldt uiteraard voor het lood, dat mag niet glanzend zijn als het origineel er mat uitziet.

Specialist in glas in lood reparatie

Glas in lood atelier Brandt is al jaren gespecialiseerd op het gebied van glas in lood. Reparaties voeren wij vakkundig uit omdat wij precies weten wat we moeten doen. Heeft u glas in lood dat er niet meer zo mooi uitziet, dat begint te tochten door de loodnaden, dat barsten vertoont of zelfs gebroken is? Geen zorgen, de redding is nabij. Als u contact met ons opneemt kunnen wij u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de reparatie van uw glas in lood raam.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0229 - 551977 of stuur ons een e-mail.Glashandel Haarlem, Glaszetter Amsterdam, Glaszetter Hoorn, Restauratie glas in lood, Glaszetter Purmerend, Glas in lood Amsterdam, Glas in lood Haarlem, Glas in lood Hilversum, Glas in lood Noord Holland

 

 


Start | Historie | Glas in Lood | BrandSchilderen | Fusing | Glaszetten | Timmeren | Contactinformatie

© Langglas 2010 Glas in lood reparatie

Bij problemen met of vragen over deze website kunt u contact opnemen met Site Beheer.
Laatst bijgewerkt: 22 juli 2010.